Καλώς ήρθατε στο EASTAR

Σχετικά με την EASTAR PROTEIN

EASTAR σημαίνει το άστρο της ανατολής, τον ήλιο, την ανατολή, σημαίνει την αναγέννηση, το νέο και το ελπιδοφόρο…

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Ιστορία μας ξεκινά τον Σεπτέμβρη του 2018, κατά τον οποίο, μετά από μακροχρόνια έρευνα διαπιστώσαμε ότι το εύρος των συμπληρωμάτων και τροφίμων αθλητικής και υγιεινής, φυσικής διατροφής δεν είναι επαρκές. Επίσης το 2018 ήταν το έτος αποκάλυψης για το φυτό CANNABIS SATIVA L. Οι χρήσεις του απεριόριστες, τα οφέλη του για τον οργανισμό μέσω διατροφής, εκπληκτικά!

Λάτρεις οι ίδιοι της υγιεινής διατροφής και του αθλητισμού, ανακαλύπταμε όλο και περισσότερα προϊόντα που περιέχουν στοιχεία όπως γλυκαντικές, χρωστικές, και άλλες ουσίες αμφιβόλου υγιεινής προέλευσης.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ

Για αυτούς παραπάνω λόγους και στην αναζήτηση του καλύτερου, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την μάρκα EASTAR ποιοτική αθλητική και υγιεινή διατροφή με πρώτο μας προϊόν την φυσική Πρωτεΐνη 100 % Ορού Γάλακτος με 80% καθαρότητα και στην συνέχεια την EASTAR WHEY PROTEIN 92% ISOLATE και την Πρωτεΐνη Μαγειρικής 80%, έχοντας στόχο την άριστη και ακέραιη ποιότητα που όλοι πρέπει να έχουμε στην διατροφή μας αλλά και την δίκαιη τιμή αγοράς, μιας και θεωρούμε σωστό να μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιεί τα EASTAR όποτε θέλει και χρειάζεται χωρίς να τον προβληματίζει το κόστος αγοράς.

Η ΑΡΧΗ

Η EASTAR ποιοτική αθλητική και υγιεινή διατροφή ξεκίνησε με 3 κορυφαία προϊόντα γράμμωσης / ενδυνάμωσης / αποκατάστασης και ελέγχου βάρους και σύντομα έφτασε τα 5, προσθέτοντας Πρωτεΐνες ίδιας ποιότητας και συγκέντρωσης για την δημιουργία, μυϊκού όγκου, με εντελώς φυσικό τρόπο, συνδυάζοντας εξαιρετικούς υδατάνθρακες. Στόχος της EASTAR είναι να παράγει στην Ελλάδα κορυφαίους κωδικούς, απαραίτητους για όλους μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2005

Με την ιδιότητα του Παραγωγού που έχουμε από το 2005, την τεράστια εμπειρία μας στην παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής και τροφίμων (είμαστε μια μοναδική και κορυφαία παραγωγική εταιρία στην Ελλάδα και όλα τα προϊόντα μας τα παράγουμε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις), παράγουμε προϊόντα που δεν χρειάζονται το όνομα του πιο μεγάλου brand ή εξαντλητικό marketing για προώθηση ώστε να σας πείσουμε για το πόσο άριστα είναι. Η ιδέα μας είναι απλή και ξεκάθαρη όσον αφορά το ότι κορυφαίας ποιότητας προϊόντα εξασφαλίζουν από μόνα τους το κοινό τους και από τότε δεν ξανακοιτάξαμε πίσω. Ήταν η πιο σωστή απόφαση που έχουμε πάρει.

  • EASTAR PROTEIN

Με περηφάνια σας προσφέρουμε την EASTAR PROTEIN πλούσια σε αμινοξέα, μέταλλα, υδατάνθρακες, υγιεινά λιπαρά οξέα, και άλλα συστατικά όπως αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα βοτάνων που θα δώσουν ενέργεια και αντοχή σε όποια δραστηριότητα βρίσκεστε. Προσφέρουν εύκολη απορρόφηση, δεν δημιουργούν «μπαλάκια» αδιάλυτου υλικού στο ποτήρι ενώ η γεύση τους είναι μια μοναδική απόλαυση.

ΕΞΕΛΛΙΣΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ…

  • EASTAR CANNABIS SATIVA L.

Με σεβασμό σας παρουσιάζουμε καινοτόμα τρόφιμα, έλαια και ποτά, τα EASTAR CANNABIS SATIVA L., που λειτουργούν θετικά στον οργανισμό με βάση την cannabis sativa L. .

  • BIOTONICS

Με υπευθυνότητα σας προτείνουμε την μάρκα μας BIOTONICS, μια μάρκα εξαιρετικά ποιοτικών συμπληρωμάτων διατροφής που παρασκευάζουμε οι ίδιοι και τα οποία διατίθενται μόνο σε επιλεγμένα φαρμακεία «της γειτονιάς σας» και όχι σε eshops Πρώτη φορά premium προϊόντα διατίθενται στην πιο δίκαιη τιμή που έχετε φανταστεί, χωρίς να χρειάζεται να μπείτε σε κάποιο eshop που θα σας επιβαρύνει με μεταφορικά ή θα σας ζητήσει μεγάλη παραγγελία για να τα γλυτώσετε. Σας προδιαθέτουμε αποκαλύπτοντάς σας πως την Vitamin D3 2000iu 60 κάψουλες BIO TONICS την βρίσκετε στα φαρμακεία, μόνο με 6,90 ευρώ, με τα κορυφαία πιστοποιητικά παραγωγής και πρώτων υλών. Φανταστείτε και τα υπόλοιπα…

  • SEVEN TEAS

Τέλος, αν είστε λάτρεις των κρύων ροφημάτων με τσάι, έχουμε την χαρά να σας ενημερώσουμε για τα SEVEN TEAS τα οποία διατίθενται στα καταστήματα τροφίμων. Η φιλοσοφία τους? Ένα υπέροχο τσάι από κάθε ήπειρο, συμπεριλαμβανόμενης και της χαμένης Ατλαντίδας…Οι γεύσεις τους? Ακριβώς αυτές που θα θέλατε! Η εικόνα τους? Εμπνευσμένη από τους πρώτους χάρτες που άρχισαν να διαμορφώνουν οι εξερευνητές, πριν αιώνες…

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ

Η υπόσχεσή μας σε εσάς είναι πάντα να σας παρέχουμε άριστες επιλογές. Η υπόσχεσή μας είναι να παράγουμε τα καλύτερα προϊόντα και να μπορούν να τα προμηθεύονται όλοι!

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Τα προϊόντα μας θα τα βρείτε σε καταστήματα τροφίμων και σε επιλεγμένα Φαρμακεία και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ

«Η εταιρεία μας είναι ανοιχτή σε όλους εσάς που αγαπάτε τον αθλητισμό και την ποιοτική/υγιεινή διατροφή δίνοντάς σας την δυνατότητα να μας επισκεφθείτε ώστε να δείτε την παραγωγή των EASTAR αλλά και να τα προμηθευτείτε απευθείας από την πηγή τους».

Με εκτίμηση.

Η ομάδα EASTAR

×