Καλώς ήρθατε στο EASTAR

Eastar

Η καλύτερη σας επιλογή στην αθλητική διατροφή

EASTAR

Η Ιστορία μας ξεκινά πριν πολλά χρόνια, όταν ως λάτρεις της υγιεινής διατροφής και του αθλητισμού ασχοληθήκαμε με την έρευνα της αθλητικής διατροφής.

Γρήγορα διαπιστώσαμε ότι το εύρος των συμπληρωμάτων και τροφίμων αθλητικής διατροφής δεν είναι επαρκές, ενώ πολλά προϊόντα περιέχουν ουσίες αμφιβόλου προέλευσης.

Στην αναζήτηση του καλύτερου, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την μάρκα EASTAR Ποιοτική Αθλητική Διατροφή με πρώτο μας προϊόν τη Φυσική Πρωτεΐνη 100 % Ορού Γάλακτος με 80% Καθαρότητα και στην συνέχεια την EASTAR WHEY PROTEIN 92% ISOLATE και την Πρωτεΐνη Μαγειρικής 80%, έχοντας στόχο την άριστη και ακέραιη ποιότητα που όλοι πρέπει να έχουμε στην διατροφή μας αλλά και την δίκαιη τιμή αγοράς, μιας και θεωρούμε σωστό να μπορεί ο καθένας να χρησιμοποιεί τα EASTAR όποτε θέλει και χρειάζεται χωρίς να τον προβληματίζει το κόστος αγοράς.

Μετά τα πρώτα 3 κορυφαία προϊόντα γράμμωσης / ενδυνάμωσης / αποκατάστασης και ελέγχου βάρους, η γκάμα προϊόντων της EASTAR εμπλουτίστηκε με μια μοναδική σειρά ροφημάτων κάνναβης (το EASTAR CANNABIS DRINK είναι το πρώτο ποτό κάνναβης στην Ελλάδα) και μια εκλεκτή σειρά προϊόντων με μπάρες δημητριακών.

Ως παραγωγοί επί σειρά ετών, έχουμε τεράστια εμπειρία στην παραγωγή ελληνικών συμπληρωμάτων διατροφής, παράγοντας  προϊόντα που δεν χρειάζονται το όνομα του πιο μεγάλου brand ή εξαντλητικό marketing για προώθηση ώστε να σας πείσουμε για το πόσο άριστα είναι.

Η ιδέα μας ήταν απλή και ξεκάθαρη: Τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας εξασφαλίζουν από μόνα τους το κοινό τους. Ήταν η πιο σωστή απόφαση που έχουμε πάρει.

EASTAR, η καλύτερη σας επιλογή στην αθλητική διατροφή

ΠΡΟΪΟΝΤΑ EASTAR

Η Πρωτεϊνη EASTAR (πλούσια σε αμινοξέα, μέταλλα, υδατάνθρακες, υγιεινά λιπαρά οξέα, και άλλα συστατικά όπως αντιοξειδωτικά εκχυλίσματα βοτάνω), ήταν μόνο η αρχή.

Η ποιότητα της μας έκανε να νιώσουμε περήφανοι και να σας υποσχεθούμε πως πάντοτε θα σας προσφέρουμε άριστα προϊόντα.

Έτσι, επεκτείναμε την γκάμα των προϊόντων μας παράγοντας το πρώτο ποτό κάνναβης στην Ελλάδα (EASTAR Cannabis Drink με πιστοποιήσεις GMP / ISO 9001 / ISO 22000), αλλά και δημιουργώντας μια σειρά από ωφέλιμες μπάρες δημητριακών και άλλων φυσικών συστατικών.

«Η εταιρεία μας είναι ανοιχτή σε όλους εσάς που αγαπάτε τον αθλητισμό και την ποιοτική διατροφή δίνοντάς σας την δυνατότητα να μας επισκεφθείτε ώστε να δείτε την παραγωγή των EASTAR αλλά και να τα προμηθευτείτε απευθείας από την πηγή τους».

0

ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

100%

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

100%

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΟΡΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

No.1

ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

×